سختی گیر رزینی نیمه اتوماتیک

سختی گیر رزینی نیمه اتوماتیک اصولا" غیر باروری کردن یونهای کلسیم و منیزیم را بر عهده دارند که این عمل به وسیله رزین های کاتیونی برای یون های با با کاتیون و رزین های آنیونی برای یون های با با آنیونی مورد استفاده قرار می گیرد.

این نوع از سختی گیرها در دو نوع اتوماتیک و نیمه اتو ماتیک بنا به نوع استفاده و نوع اپراتوری آنها طراحی و ساخته می شود که در این مقاله هرچند کوتاه به بعضی از این نکات اشاره خواهیم کرد.

یکی از عمده کاربرد های دستگاه سختی گیر رزینی این است که وظیفه حذف ترکیبات معدنی معلق همچون املاح های محلول درون آب و سیستم های سرمایش و گرمایش ساختمان همچون چیلر های حرارتی و یا موتورخانه های آب گرم  و تاسیسات را بر عهده دارد. یون های ناپایدار کلسیم و منیزیم که حاصل از املاح بی کربناتی هستند بر اثر حرارت از حالت محلول به حالت رسوب های پایدار کربنات کلسیمی و همچون کربنات منیزیمی تبدیل می گردند. که بر روی سطوح سیستم های تبادل کننده سرمایشی و گرمایشی کندانسورها کویل های هواسازی  چیلر و دیگ های فولادی و چدنی  ایجاد رسوب می نمایند. که باعث خسارتی جبران ناپذیر و خیلی مخرب در دراز مدت و کوتاه مدت می نماید. که ازجمله این خسارات می توان به بالا بردن هزینه نگهداری و اپراتوری و همچنین ایجاد هزینه های اضافی در مصرف انرژی اشاره کرد با استفاده از سختی گیر رزینی ساخت شرکت اطلس آب می توان از بروز و مشکلات ذکر شده به طور تضمینی جلوگیری کرد. این نوع از سختی گیر چه به صورت اتوماتیک و هم نیمه اتوماتیک جلوگیری کرد. لازم به ذکر می باشد که استفاده از سختی گیر رزینی در مقایسه با سایر سختی گیر همچون سختی گیر های مغناطیسی از عملکرد بهتر و کاربردی تری برخوردار است.

بهره برداری از سختی گیر رزینی شرکت اطلس آب

1-      برای خروجی آب در دستگاه حتما" هر اپراتوری می بایست یک عدد کیت سختی سنج به همراه داشته باشد که این کیت بر روی دستگاه های ساخت این شرکت موجود می باشد.

2-      نمونه برداری از آب خروجی از دستگاه سختی گیر رزینی می بایست یک شیر 2/1اینچ در خروجی دستگاه تهویه گردد. تا از آب خروجی میزان و زمان احیای رزین را متوجه شود.  

3-      بهتر فشار برای عملکرد خوب سختی فشار بالا نمی باشد بلکه استفاده از فشار بین 3 الی 4 با بهترین نوع فشار می باشد.

4-      برای شستشو و احیای بهتر رزین بهتر است از سنگ نمک به جای نمک پودری استفاده گردد.

5-      برای مکانهایی که آب ورودی به سختی گیر دارای فشار بالایی می باشد بهتر از در مسیر ورودی یک عدد شیر فشار شکن تهویه و نصب گردد.

6-      آب گل آلود و دارای کدروت برای رزین سختی گیر رزینی بسیار مخرب می باشد.

7-      در آب های با کدورت بالا حتما" از فیلتر شنی با قابلیت جذب بالا کدروت توصیه می گردد. تا از تخریب رزین جلو گیری نماید.

8-      اگر حجم رزین و میزان گرین دستگاه به خوبی در نظر گرفته شود اپراتوری دستگاه راحت تر می باشد که زمان بین دو احیا را بسیار راحت تر می نماید

9-      مکان مورد نظر در نصب دستگاه سختی گیر رزینی حتما" باید دارای هوایی متعادل باشد تا از جلوگیری به عمل اورده شود که یخ زدگی در رزین باعث تخریب رزین می گردد. و رزین کارایی خود را از دست می دهد.

10-  همراه سختی گیر رزینی ساخت شرکت اطلس آب همواره یک کاتالوگ نصب و راه اندازی دستگاه سختی گیر رزینی موجود می باشد که خریدار به راحتی می تواند نکات مهم هنگام نصب و نکات کاربردی هنگام بهره برداری مورد استفاده قرار دهد

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دستگاه سختی گیر رزینی با کارشناسان این شرکت تاس حاصل نمایید 02146076082

 

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه فرهنگی هنری اِخــو به نام خداوند مهربان طراحی سایت، سئو، طراحی فروشگاه اینترنتی دانلود پاورپوینت ، پیشینه ، پرسشنامه پیوند مهرافزا وبلاگ تخصصی طراحی سایت و سئو الکترو محسن تامین کننده ملزومات برقی جهان کاکتوس ها از یاد رفتنی تحقیقات اموزشی Didactic Research